فیلتر کربن در کافه‌ ها راز قهوه خوش‌ طعم

من در اینججا بهترین موارد و قطعات ساختمانی را معرفی میکنم.

فیلتر کربن در کافه‌ ها راز قهوه خوش‌ طعم

۳ بازديد
آب شیر طعم قهوه رو خراب می‌ کنه؟ کاملاً درسته!
چون املاح، کلر و بو های عجیب آب می‌ تونن عطر و طعم قهوه رو نابود کنن.
ولی با فیلتر کربن  موجود در پایا دما تجهیز ، آب رو «خوش‌ رفتار» کن و بذار قهوه‌ ات بدرخشه!
این فیلتر حرفه‌ ای با استفاده از کربن فعال، ناخالصی‌ ها، طعم‌ های اضافی و بوی نامطبوع رو از بین می‌ بره. نتیجه؟
آبی خالص و بی‌ بو که فقط کار انتقال عطر و طعم واقعی دونه‌ های قهوه رو انجام می‌ ده. با پایا دما تجهیز، قهوه‌ت هم خوش‌ بوتر می‌شه، هم خوش‌مزه‌ تر. یه فیلتر کوچیک، یه تفاوت بزرگ توی هر فنجون!
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.